Halibut z karczochem i oliwką Caponata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 24g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 5,31 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką filety z halibuta, cebulę, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Halibut z karczochem i oliwką Caponata, Dip Karczochowy (Caponata), oraz Karczoch i koper włoski Caponata dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dla caponata: w dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać cebulę i doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż przezroczyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj seler i karczochy serca i gotować, aż miękkie i karczochy są lekko rumiane, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy Taco
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4
Dodaj pomidory, oliwki i rodzynki na patelni. Dusić na średnim ogniu, często mieszając, aż mieszanina zgęstnieje, około 25 minut. Wymieszać z octem, cukrem i kaparami, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto Kukurydziane
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
1
Umieść nieprzywierającą patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy. (Jeśli nie używasz nieprzywierającej patelni do grillowania, lekko nasmaruj patelnię przed grillowaniem ryby. Halibut można również prażyć przez 10 do 12 minut w wstępnie rozgrzanym piekarniku 400 stopni F.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki Warzywne
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
2
Halibuta obustronnie skropić oliwą z oliwek. Doprawić z obu stron solą i pieprzem. Grilluj, aż miąższ będzie łatwo płatkowany widelcem, 3 do 4 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.