Halibut z groszkiem rozmarynowym i puree z marchwi dla dzieci

Halibut z groszkiem rozmarynowym i puree z marchwi dla dzieci
Halibut z groszkiem rozmarynowym i puree z marchwi dla dzieci może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 13,92 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 70g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 861 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz dziecko marchew, rozmaryn, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Puree Z Marchwi To Nie Pokarm Dla Dzieci, Puree Z Marchwi Rozmarynowej, oraz Groszek i marchewka w marchewce "masło" dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Hej Divas, więc mój wczorajszy obiad okazał się pozytywnie divalicious, więc pomyślałem, że podzielę się nim z wami szczęśliwymi czytelnikami. Sezon na halibuta dopiero się zaczyna, więc spodziewajcie się więcej tej uroczej ryby na moim blogu. Uwielbiam czystą, stekową konsystencję. Aby nadać tej kolacji zabawny twist, postanowiłem zrobić twist na groszku i marchewce. Miałem kilka świetnych organicznych groszku i ekologicznej marchewki dla dzieci do zabawy. Danie okazało się świetne-szczególnie puree z marchwi dla dzieci. Był tak lekki i bogaty, że można by pomyśleć, że czai się w nim coś niezdrowego, mimo że go nie ma. Nawet uroczy potwór musiał chrupać małą marchewkę i zbłąkany groszek, który uciekł podczas ostrzału!Rozmaryn i czosnek w oliwie z oliwek (czeka na groszek!) Domowe Diva ' s Halibut z rozmarynem groszek i puree z marchewki dla Dzieci2 małe steki z halibuta1 łyżka soku z cytryny1 łyżka oliwy z oliwek sól i pieprz2 szklanki carrots dla dzieci3 szklanki bulionu z kurczaka 1 ząbek czosnku, obrany 1/4 szklanki oliwy z oliwek, sól i pieprz1 szklanka groszku, osłoniony1 gałka rosemary1 ząbek czosnku, obrany, sól i pieprz
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch I MarchewGroch I Marchew
Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Puree Z MarchwiPuree Z Marchwi
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
HalibutHalibut
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Niech odpocznie podczas przygotowywania vegetables.To zrobić puree z marchwi, dodać bulion z kurczaka na małą patelnię i doprowadzić do wrzenia. Następnie dodać garlic dziecko i ząbek czosnku, zmniejszyć ogień i przykryć, gotowanie na wolnym ogniu przez dziesięć minut, lub aż marchew są gotowane. Następnie dodaj marchew, czosnek, 1/4 szklanki oliwy z oliwek i 1 szklankę bulionu do blendera. Puree, aż będzie gładkie, dodając więcej bulionu z kurczaka w razie potrzeby, aby uzyskać dobrą konsystencję. Sól i pieprz do taste.To zrobić groszek, doprowadzić garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Puree Z MarchwiPuree Z Marchwi
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać groszek i szczyptę soli, blanszowanie przez trzydzieści sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Usuń groszek z wody i spłucz zimną wodą. Na patelni saute rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać gałązkę rozmarynu i ząbek czosnku. Następnie dodać blanszowany groszek, dając im szybkie saute przez kilka minut. Sól i pieprz do taste.To zrób halibuta, wybrałem go do pieczenia, ale można go również gotować na patelni saute, jeśli wolisz. Do broil, włączyć brojlerów i podgrzać patelnię żeliwną pod brojlerów, aż palenie gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
HalibutHalibut
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać kawałki halibuta (powinny skwierczeć), a następnie dusić przez 8-10 minut, lub aż ryba jest prawie ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do odpoczynku na minutę (będzie nadal gotować) lub aż gotowane przez. Uważaj, aby nie overcook.To talerz, rozłóż część puree z marchwi na dnie talerza. Następnie wierzch z groszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z MarchwiPuree Z Marchwi
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Dodaj kawałek halibuta, umieszczając sprężynę rozmarynu na wierzchu. Wyciśnij trochę soku z cytryny na wierzch. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
HalibutHalibut

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia95
Magazyn