Halibut z grilla
Przepis na grillowanego halibuta można przygotować w około 20 minut . Ten przepis jest dla 4 osób i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 35 g tłuszczu i łącznie 313 kalorii . Mieszanka cukru, mielonego pieprzu, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i peskatariańską . Kilku osobom naprawdę spodobał się ten przystawka. Czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy dzięki temu przepisowi. Ten przepis z Allrecipes ma 35 fanów. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Salsa borówkowo-imbirowa z grillowanym halibutem , pieczonym halibutem i halibutem z kolendrą i limonką są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej temperatury i lekko natłuść ruszt.
Wymieszaj w misce masło, sok z cytryny, cebulę w proszku, pietruszkę, koperek, cukier, sól i pieprz; rozprowadź równomiernie na stekach z halibuta.
Smażyć na rozgrzanym grillu, aż ryba będzie łatwo rozdzielać się widelcem, około 5–6 minut z każdej strony.