Halibut z toskańską fasolą i Endywią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 7,23 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 44g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukru, endywia, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Halibut toskański dla dwojga, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), oraz Fasola Toskańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać ćwiartki endywiowe, posypać cukrem i gotować, rzucając kilka razy, aż lekko rumiane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Endive
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Dodać czerwoną cebulę, papryka i czosnek i gotować, aż endywia zwiędnie, o 2 Więcej minut. Podnieść ogień do wysokiej, dodać fasolę, bulion i rozmaryn i kontynuować gotowanie, tłuczenie niektórych fasoli z łyżką do zagęszczania sosu lekko, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Endive
Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
4
Tymczasem podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Filety z halibuta przyprawić solą i pieprzem; na patelni ułożyć skórkę i gotować do uzyskania złotego koloru, około 4 minut. Obróć i gotować, aż firma, ale nadal półprzezroczyste w centrum, 4 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Halibuta
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Ułożyć filety z halibuta w 4 płytkich miseczkach i na wierzch łyżką fasoli i endywii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Halibuta
Endive
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.