Halibut z cebulką wiosenną i dyni letniej Saute
Halibut z cebulą dymki i dyni latem Saute może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.84 za porcję. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 34g białka, oraz 17g tłuszczu. Przynosi ci to Epikurious. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, sól koszerna i pieprz, lato squash, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia doskonały spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Halibut Z Dymką I Dyni, Smażony Halibut z letnim warzywnym smażeniem, oraz Szparagi, Dymka i pieczarki smażone.
Instrukcje
Cebulę pokroić na pół wzdłuż (ćwiartka duża).
Pokroić wystarczająco cebuli topy na 2 " długości do pomiaru 1 szklanki.
Podgrzać 1 łyżkę oleju wduża patelnia na średnim ogniu do prawie palenia.
Dodać Cebulki, pokroić na boki; gotować na złoty kolor, o 3 protokół.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w tej samej patelni.
Dodaćquash; gotować, mieszając od czasu do czasu, untilgolden brązowy i po prostu miękkie, około 5 minut. Cebulę wymieszać, 1 szklankę cebuli i 1 łyżkę liści tymianku. doprawić solą i pieprzem i gotować aż cebula będzie topswilt, o 1 minutę dłużej.
Wyjąć z ognia; ustawić mieszaninę squasha na bok.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w dużymstick lub żeliwna patelnia na średnim ogrzaniu. Doprawić halibuta solą.
Dodaj fishand gałązki tymianku na patelni i gotować untilfish jest złoty brąz, o 5 protokół. Turnfish i gotować, aż tylko gotowane throughand nieprzezroczyste w centrum, o 2 minuteslonger. Podziel cebulowo-squash sauté międzyplates; top z halibut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.