Halibut z Bakonią kukurydza Sauté

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj halibuta z Bakonią kukurydzianą. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 36g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 6,84 zł / porcja, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz środek-cut applewood-wędzony boczek, kliny limonki, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Flądra z kukurydzą Bacony, Halibut i jesienne zbiory Sauté, oraz Smażony Halibut z letnim warzywnym smażeniem.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Rybę posypać równomiernie solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Dodaj rybę na patelnię; smażyć 4 minuty z każdej strony lub aż złoty i gotowane do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij rybę z patelni; utrzymuj ciepło.
Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj boczek na patelnię; gotować 4 protokół lub aż chrupiące.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Dodaj kukurydzę do kapieli na patelni; gotować 3 minuty lub aż zacznie brązowieć, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z masłem; gotować 1 minutę lub do rozpuszczenia masła. Wymieszać pokruszony boczek i zieloną cebulę.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.