Halibut w Cartoccio
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj halibuta w Cartoccio. Jedna porcja zawiera 546 kalorii, 39g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.15 za porcję. Mieszanka koszernej soli, zebranych liści tymianku, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Farfalle z karczochami al Cartoccio, Grillowane skorupiaki i warzywa al Cartoccio, oraz Kiełbasa gotowa do wysyłki: Salsicce w Cartoccio dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fold 4 (9 przez 13-calowy) kawałki pergaminu na pół i począwszy od górnej części krotnie, wyciąć duże pół koła z papieru. Po otwarciu klapki powinno być pełne koło. W porządku, jeśli nie jest to idealne koło - kształt serca jest jeszcze lepszy. Rezerwa.
W misce połączyć cukinię, dyni, brukselki i pora. Obficie wymieszać z oliwą i doprawić liśćmi tymianku i solą. Halibuta też posolić i posolić.
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Otwórz pergamin koła papieru (lub serca) i szczotkować papier z oliwą z oliwek pozostawiając 1-cal granicy wokół krawędzi.
Podziel przyprawione warzywa między 4 papiery, umieszczając je w środku tuż nad gnieceniem.
Ułożyć filety rybne na wierzchu warzyw i umieścić plasterek cytryny na każdym filecie rybnym. Złóż papier nad rybą. Pracując od 1 końca pergaminu do drugiego złóż dolną część papieru na górze, aby zgnieść i uszczelnić Pakiety. Zamknięcie musi być bardzo bezpieczne, aby para nie wydostała się podczas gotowania. Zanim opakowanie zostanie całkowicie zamknięte, ostrożnie dodaj 1/2 szklanki wina do każdego, a następnie zamknij.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 8 do 9 minut.
Wyjmij rybę z piekarnika, umieść na daniach i podawaj natychmiast. Niech każdy kawałek jadalni otworzy własny pergamin, aby uzyskać pełny efekt wybuchu pary aromatycznej, która zostanie uwolniona z opakowania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.