Halibut Smażony Z Sosem Pomidorowym Herbed

Halibut Smażony Z Sosem Pomidorowym Herbed
Smażony Halibut z sosem pomidorowym Herbed jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 34g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 6,07 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, kapary, oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Halibut smażony na patelni z pomidorowym winegretem, Halibut smażony z sosem Verde, oraz Halibut smażony w sosie Żółto-pieprzowym.

Instrukcje

1
Osusz rybę ręcznikami papierowymi. Przyprawić rybę 1/4 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper. Gotować ryby w gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub do płatków ryb z widelcem i jest nieprzezroczysty w całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
RybyRyby
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Przełożyć rybę na półmisek i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
3
Dodaj cebulę i czosnek na patelni, i podsmażyć 1 do 2 minut lub aż cebula będzie miękka. Wymieszać kapary, bazylia, oregano, i pozostałe 1/4 łyżeczki. sól; gotować 1 minutę. Zmniejszyć ogień do niskiej, dodać pomidory, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 protokół. Top ryby z sosem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
PomidorPomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
KaparyKapary
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
CebulaCebula
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
* Można zastąpić mrożonego halibuta lub świeżego lub mrożonego dorsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
DorszDorsz

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćNormalny
Gotowe W31 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn