Halibut Smażony Z Sosem Pomidorowym Herbed

Smażony Halibut z sosem pomidorowym Herbed jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 34g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 6,07 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, kapary, oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Halibut smażony na patelni z pomidorowym winegretem, Halibut smażony z sosem Verde, oraz Halibut smażony w sosie Żółto-pieprzowym.
Instrukcje
Osusz rybę ręcznikami papierowymi. Przyprawić rybę 1/4 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper. Gotować ryby w gorącym oleju w dużej patelni na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub do płatków ryb z widelcem i jest nieprzezroczysty w całym.
Przełożyć rybę na półmisek i ogrzać.
Dodaj cebulę i czosnek na patelni, i podsmażyć 1 do 2 minut lub aż cebula będzie miękka. Wymieszać kapary, bazylia, oregano, i pozostałe 1/4 łyżeczki. sól; gotować 1 minutę. Zmniejszyć ogień do niskiej, dodać pomidory, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 protokół. Top ryby z sosem pomidorowym.
* Można zastąpić mrożonego halibuta lub świeżego lub mrożonego dorsza.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku