Halibut smażony z Rémoulade
Smażony na patelni Halibut z Rémoulade może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 410 kalorii, 38g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 6,71 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz majonez, kapary, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażony kurczak Po ' Boy z domowej roboty Remoulade, Smażone ogórki z pikantnym Remoulade, oraz Smażony zielony pomidor BLT z Remoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sos, połącz pierwsze 6 składników.
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Umieść panko w innym płytkim naczyniu.
Umieścić białko jaja w innym płytkim naczyniu.
Rybę posypać równomiernie solą i czosnkiem w proszku. Pracując z 1 filetem na raz, pogłębiaj ryby w mące, wytrząsając nadmiar. Zanurz rybę w białku jajka, pozwalając, aby nadmiar kapał. Okryj rybę całkowicie panko, lekko naciskając. Odstawić. Powtórz procedurę z pozostałą rybą, mąką, białkiem i panko.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni, wirując, aby płaszcz.
Dodaj rybę na patelnię; zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 4 minut z każdej strony lub aż rumiane i płatki ryb łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać z sosem i klinami cytrynowymi.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.