Halibut Smażony W Piekarniku

Halibut Smażony W Piekarniku
Halibut smażony w piekarniku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1147 kalorii, 143g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 24,41 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką grecką przyprawę, maślankę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Halibut smażony w piecu czosnkowo-ziołowym, Halibut Smażony W Piekarniku Czosnkowo-Ziołowym, oraz Maślanka Piekarnik" Smażony " Kurczak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw dużą plastikową torebkę do zamykania w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlać maślankę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodaj filety z halibuta i zamknij torebkę. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
4
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Połowę krakersów i połowę Greckiej przyprawy umieścić w blenderze. Przykryj i pulsuj, aż staną się drobnymi okruchami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa GreckaPrzyprawa Grecka
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wlać do płytkiej miski i powtórzyć z pozostałymi krakersami i grecką przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa GreckaPrzyprawa Grecka
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Jajka ubić z wodą w osobnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Wyjąć halibuta z worka i wyrzucić marynatę. Zanurz ryby w jajku, a następnie w okruchach, aż będą równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
HalibutHalibut
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Umieść powlekane filety w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Nie pozwól im się dotykać, ponieważ będą spawać się razem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
10
Skropić masło na wierzchu ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
11
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż ryba będzie nieprzejrzysta i łatwo się płatkuje widelcem, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem. Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn