Halibut-smażenie szparagów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.98 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 277 kalorii, 37g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka kawałków szparagów, pomidorów, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kurczak z brokułami Stir-Fry, Stek Sezamowy Stir Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spray 10-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj rybę, cebulę, czosnek, piernik i szparagi; gotować i mieszać 2 do 3 minut lub aż ryba prawie płatki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir
Szparagi
Czosnek
Cebula
Ryby
3
Dokładnie wymieszaj pozostałe składniki. Gotować, aż ryby płatki łatwo widelcem i mieszaninę jest dokładnie ogrzany.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.