Halibut sezamowy en Papillote
Sezam Halibut en Papillote może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 165 kalorii, 22g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pieprz, nasiona sezamu, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Halibut en Papillote, Halibut I Warzywa En Papillote, oraz Halibut Z Marchewką I Porami En Papillote dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju sezamowego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Dodaj bok choy i 1/4 łyżeczka soli; smażyć 5 minut lub do chrupkiego-przetargu.
Zdjąć z ognia; wymieszać w chile pasty.
Rybę posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Wytnij 4 (15-calowe) kwadraty pergaminu. Złóż każdy kwadrat na pół i otwórz każdy.
Miejsce 1/2 szklanki bok choy blisko krotnie; top z 1 filet.
Każdą porcję skropić 1/2 łyżeczki oleju; posypać 1/4 łyżeczki sezamu. Fold papiery; uszczelnij krawędzie wąskimi fałdami.
Umieścić opakowania na blasze do pieczenia.
Piec w 400 przez 18 minut lub do papier jest puffy i lekko rumiane.
Umieść 1 opakowanie na każdej z 4 płyt i rozetnij.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.