Halibut Provencale może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 4,48 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 23G białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól i pieprz, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 12 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Spróbuj Halibut Brochettes Provençale, Halibut Brochettes Provençale, oraz Pieczony Halibut Provencale dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej z pestek winogron na średnim ogniu w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Podsmażyć szalotkę i czosnek, aż szalotki włączyć półprzezroczyste, uważając, aby nie spalić czosnek. Wymieszać z rozmarynem i tymiankiem, dodać pokruszone pomidory, doprawić solą i pieprzem, przykryć i pozostawić na wolnym ogniu przez 15 minut, a następnie częściowo zdjąć pokrywkę (pozostawić przykrytą na tyle, aby utrzymać rozpryski w dół) i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, niech zagęścić i zmniejszyć przez kolejne 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Gdy sos zgęstnieje, doprawiamy rybę solą i pieprzem. Ułóż rybę na stojaku do gotowania na parze i gotuj na patelni z wrzącą wodą, aż łatwo się zbryla, około 6 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Gdy ryba jest na parze, zdjąć sos z ognia i ubić w śmietanie. SOS przecedzić do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Łyżka sosu do środka talerza, top z filetem rybnym i świeżymi pomidorami winogronowymi.
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.