Halibut pomarańczowy z komosą ryżową

Halibut pomarańczowy z komosą ryżową
Halibut pomarańczowy z Chinoanem to bezglutenowe i wegańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 10g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka quinoa, orzechy laskowe, pomarańcza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest świetne. Spróbuj Halibut Gotowany Na Parze Z Cytrynową Oliwkową Sałatką Z Komosy Ryżowej, Pieczony Halibut Z Zielonymi Oliwkami I Pikantną Cytrynową Komosą Ryżową, oraz Halibut z salsą pomarańczową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dół i obrać awokado i pokroić w kostkę 1/4 cala. Ostrym nożem pokrój i wyrzuć skórkę i biały rdzeń z pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Pokrój między membranami, aby uwolnić pomarańczowe segmenty do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W sitku, spłukać i osuszyć quinoa. W 3-do 4-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 1 1/2 szklanki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodaj quinoa i 1/2 łyżeczki soli i dostosować ciepło do utrzymania gotować. Przykryć i gotować, aż woda zostanie wchłonięta i quinoa jest tender do gryzienia, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
W międzyczasie spłucz halibuta i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
6
Posypać lekko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
7
Wlać olej do 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej na dużym ogniu. Na gorąco dodać halibuta i gotować, obracając raz, aż będzie nieprzezroczysty, ale nadal wilgotny-patrząc na środek najgrubszej części (wycięte do testu), w sumie około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Na każdym kawałku ryby rozprowadzić około 1 łyżeczki Marmolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Kopiec quinoa na talerzach obiadowych. Szpatułką umieść kawałek ryby na komosie ryżowej i ułóż segmenty awokado i pomarańczy nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
10
Posypać równomiernie żurawiną i orzechami laskowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)3 Do 4 łyżek Likieru Orzechowego (zalecany: Frangelico)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia86
Magazyn