Halibut pomarańczowy z komosą ryżową

Halibut pomarańczowy z komosą ryżową
Halibut pomarańczowy z Chinoanem to bezglutenowe i wegańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 486 kalorii, 10g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka quinoa, orzechy laskowe, pomarańcza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest świetne. Spróbuj Halibut Gotowany Na Parze Z Cytrynową Oliwkową Sałatką Z Komosy Ryżowej, Pieczony Halibut Z Zielonymi Oliwkami I Pikantną Cytrynową Komosą Ryżową, oraz Halibut z salsą pomarańczową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dół i obrać awokado i pokroić w kostkę 1/4 cala. Ostrym nożem pokrój i wyrzuć skórkę i biały rdzeń z pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Pokrój między membranami, aby uwolnić pomarańczowe segmenty do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe CukierkiPomarańczowe Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
W sitku, spłukać i osuszyć quinoa. W 3-do 4-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 1 1/2 szklanki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
4
Dodaj quinoa i 1/2 łyżeczki soli i dostosować ciepło do utrzymania gotować. Przykryć i gotować, aż woda zostanie wchłonięta i quinoa jest tender do gryzienia, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
W międzyczasie spłucz halibuta i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
6
Posypać lekko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
7
Wlać olej do 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej na dużym ogniu. Na gorąco dodać halibuta i gotować, obracając raz, aż będzie nieprzezroczysty, ale nadal wilgotny-patrząc na środek najgrubszej części (wycięte do testu), w sumie około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
8
Na każdym kawałku ryby rozprowadzić około 1 łyżeczki Marmolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Kopiec quinoa na talerzach obiadowych. Szpatułką umieść kawałek ryby na komosie ryżowej i ułóż segmenty awokado i pomarańczy nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe CukierkiPomarańczowe Cukierki
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
10
Posypać równomiernie żurawiną i orzechami laskowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia86
Magazyn