Halibut pieczony z marynowanymi burakami (stegte Helleflynder Med rød

Halibut pieczony z marynowanymi burakami (stegte Helleflynder Med rød
Pieczony Halibut z marynowanymi burakami (stegte Helleflynder Med rød to Wegetariańskie przepis z 40 porcjami. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 14 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis od Eating Well ma 2 fanów. Jeśli masz sok z cytryny, sól, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Halibut Pieczony Z Marynowanymi Burakami Stegte Helleflynder Med Rodb, Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, oraz Pieczona Lodówka Złote Marynowane Buraki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. Płaszcz 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia z gotowania spray.To zrobić bułkę tartą, zetrzeć chleb przez duże otwory tarki pudełkowej; umieścić okruchy w małej misce i wymieszać z 2 łyżeczkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Podgrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj szalotkę i gotować, mieszając, aż zmiękną, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
4
Wlać sok z cytryny i doprowadzić do wrzenia, delikatnie mieszając; zdjąć z ognia i dodać masło. Obracać patelnię, pozwalając roztopić masło i lekko zagęścić sos. Wymieszać kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Posyp rybę solą i umieść w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Polać rybę sosem z patelni i posypać bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Piec ryby, aż będzie nieprzezroczysta w środku, 15 do 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Każdą porcję podawać z ok. 3 łyżkami marynowanych buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki MarynowaneBuraki Marynowane
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn