Halibut pieczony z marynowanymi burakami (stegte Helleflynder Med rød

Halibut pieczony z marynowanymi burakami (stegte Helleflynder Med rød
Pieczony Halibut z marynowanymi burakami (stegte Helleflynder Med rød to Wegetariańskie przepis z 40 porcjami. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 14 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis od Eating Well ma 2 fanów. Jeśli masz sok z cytryny, sól, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Halibut Pieczony Z Marynowanymi Burakami Stegte Helleflynder Med Rodb, Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, oraz Pieczona Lodówka Złote Marynowane Buraki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. Płaszcz 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia z gotowania spray.To zrobić bułkę tartą, zetrzeć chleb przez duże otwory tarki pudełkowej; umieścić okruchy w małej misce i wymieszać z 2 łyżeczkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Podgrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj szalotkę i gotować, mieszając, aż zmiękną, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Wlać sok z cytryny i doprowadzić do wrzenia, delikatnie mieszając; zdjąć z ognia i dodać masło. Obracać patelnię, pozwalając roztopić masło i lekko zagęścić sos. Wymieszać kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Posyp rybę solą i umieść w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Polać rybę sosem z patelni i posypać bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Piec ryby, aż będzie nieprzezroczysta w środku, 15 do 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Każdą porcję podawać z ok. 3 łyżkami marynowanych buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki MarynowaneBuraki Marynowane
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn