Halibut pieczony z cytryną i winem
Halibut pieczony z cytryną i winem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 340 kalorii, 50g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, rosół z kurczaka, Koper i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pieczony Halibut Czosnkowy Z Cytryną, Pieczone karczochy z cytryną i winem, oraz Halibut zapiekany z winnymi porami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rybę w prostokątnym naczyniu do pieczenia o wymiarach 11x7x1 1/2 cala.
Na każdą z nich umieścić gałązkę kopru i plasterek cytryny. Doprawić pieprzem.
Piec odkryte 20 do 25 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.