Halibut pieczony na patelni z sosem z szynki Calvados i Serrano
Pan pieczony Halibut z Calvadosem i sosem z szynką Serrano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 9,72 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 719 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i popękany pieprz, orzeszki piniowe, złote rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać złote rodzynki można śledzić to danie główne z Kruszonka jabłkowa ze złotymi rodzynkami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Spróbuj Halibut pieczony na patelni z sosem pomidorowo-maślanym, Schab pieczony z sosem śmietanowym Calvados, oraz Kurczak z pomidorami zapiekanymi ziołami i sosem z patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Rozgrzać olej rzepakowy w dużej, żaroodpornej patelni na dużym ogniu, aż zacznie palić. Doprawić halibuta do smaku solą i pieprzem. Pogłębiać w mące, a nadmiar otrząsnąć. Przesmaż halibuta na złoty kolor z obu stron, około 1 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Halibut
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wlać nadmiar oleju z patelni, a następnie umieścić w nagrzanym piekarniku i piec do łuszczenia, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Po ugotowaniu usuń rybę z patelni i utrzymaj ciepło. Roztopić 2 łyżki masła na patelni, wymieszać szalotki i gotować na średnim ogniu, aż staną się przezroczyste, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać szynkę, odsączone rodzynki, kapary, i orzeszki piniowe; kontynuować gotowanie przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
6
Wlać Calvados i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Calvados
7
Dodaj wywar z kurczaka, zwiększ ogień do wysokiej temperatury i gotuj, aż 1/4 wywaru wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
8
Wyjąć patelnię z ognia, i szybko ubijać w 1/2 szklanki masła, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Natkę pietruszki i tymianek ubić, doprawić do smaku solą. Aby podawać, ułóż halibuta na rozgrzanym półmisku lub pojedynczych talerzach, polej sosem na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.