Halibut owinięty w koperkowe opakowania
Halibut owinięty w koperkowe Opakowania to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 2. Na 8,04 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 44g białka, oraz 15 g tłuszczu. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jeśli masz filety z halibuta, marchew, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Chard-lub Collard-owinięte Polenta-Chile Tamale pakiety z " Heart of the Plate, Halibut Owinięty Ziemniakami, oraz Halibut Owinięty Filo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W misce połącz marchew, połowę posiekanego koperku, sok z cytryny, sól i zmielony czarny pieprz.
Wytnij 2 kawałki pergaminu lub folii na prostokąty o wymiarach 12x18 cali.
Posmaruj wnętrze pergaminowego prostokąta lekko roztopionym masłem.
Ułóż mieszaninę marchwi na pół każdego prostokąta pergaminu.
Górna mieszanka marchwi z filetami z halibuta. Doprawić solą i zmielonym czarnym pieprzem.
Na każdym filecie z halibuta ułożyć plasterki cukinii.
Posypać pozostałym posiekanym koperkiem.
Złóż papier pergaminowy nad rybą. Wykonaj 1/2 cala złożoną krawędź i zaciskaj, aby uszczelnić.
Ustawić pakiety na blasze i piec w nagrzanym piekarniku, aż ryby płatki łatwo widelcem, 12 do 15 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.