Halibut Marynowany Z Grilla Z Pikantno-Kolendrową Majonezem
Grillowany marynowany Halibut z pikantno-kolendrowym majonezem to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 526 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.07 za porcję. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka czosnku, SOS picante, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowany Halibut Z Kremem Kolendrowym, Halibut Picante, oraz Grillowany Halibut z sosem czosnkowo-kolendrowym.
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.