Halibut-Mango Ceviche wymaga ok. 2 godziny i 45 minut od początku do końca. Na 10,26 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 45g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz paprykę, sok z cytryny, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Babeczki Paleo Mango z masłem Mango jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie Południowoamerykańskie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Halibut-Mango Ceviche, Halibut-Mango Ceviche, oraz Ceviche de Mango (Mango Ceviche) od Ceviche: Kuchnia Peruwiańska.
Instrukcje
1
Połącz kostkę halibut, sok z limonki, sok z cytryny, tequila, mielone papryki jalapeno i 1 pokrojone w kostkę mango w niemetalicznej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Do Smarowania Wkładki
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Halibut
Tequila
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Po usiadł ceviche 1 1/2 godziny, dodać zielony pieprz, słodka cebula, i czerwona cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Słodka Cebula
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
3
Dobrze wymieszać, następnie odzyskać i przechowywać w lodówce kolejne 30 minut.
4
Złóż Pozostałe pokrojone w kostkę mango, kolendrę i pietruszkę; przed podaniem dopraw do smaku solą.
Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.