Halibut i ziemniaki z sosem kolendrowym

Halibut i ziemniaki z sosem kolendrowym to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 486 kalorii. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, skrobię kukurydzianą, cienkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest świetne. Spróbuj Grillowany Halibut z sosem czosnkowo-kolendrowym, Ziemniaki po hiszpańsku z sosem kolendrowym, oraz Rolada z kraba halibuta z sosem śmietanowym cytrynowym, fasolką szparagową i ziemniakami pieczonymi truflami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić ziemniaki, bulion, wino i czosnek do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut.
W międzyczasie opłucz rybę i pokrój na 4 równe kawałki.
Dodaj do patelni i powrót mieszaniny bulionu do wrzenia na dużym ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować tylko do ryby jest nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne-patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do badania) i ziemniaki są miękkie po przekłuciu, 10 do 12 minut. Za pomocą szpatułki z rowkiem podnieś ryby i ziemniaki z bulionu i ułóż równo na talerzach; utrzymuj ciepło.
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą z 1 łyżką wody, aż będzie gładka.
Dodaj do mieszaniny bulionu na dużym ogniu i mieszaj, aż mieszanina się zagotuje, około 1 minuty. Wymieszaj kolendrę i dodaj sól i pieprz do smaku. Łyżka sosu równo nad rybą.