Halibut I Warzywa En Papillote
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Halibut i warzywa En Papillote mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 2 i kosztuje $7.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 37g białka, oraz 19g tłuszczu. Jeśli masz cukinię, fasolę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pieczony Halibut z warzywami en Papillote, Halibut en Papillote, oraz Halibut z karczochami i pomidorami en Papillote.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Albo rozpal grilla na średnim ogniu.
Wszystkie warzywa i oliwki połączyć w misce z kilkoma łyżkami oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem. Przyprawiamy tu też ryby solą i pieprzem.
Oderwij 2 arkusze pergaminu o długości około 24" każdy. (używaj folii, jeśli gotujesz na grillu.) Niektórzy ludzie potną papier w kształcie serca(trzymaj go złożony na pół i wyciąć kształt pół serca, każdy Elementarz Walentynki!) Po prostu używam kwadratowego kształtu, jaki jest.
Korzystanie z dolnej połowy każdego pergaminu pakietu (zachować drugą połowę, aby złożyć i zrobić pakiet), podzielić warzywa między dwoma papierami, mając pewność, aby umieścić w środku placu, pozostawiając co najmniej cal przestrzeni wokół krawędzi.
Na wierzch ułożyć rybę, a na wierzch gałązkę tymianku. Daj wszystko dobrze wycisnąć sok z cytryny. A teraz jesteś gotowy, by ją zacisnąć!
Przynieś drugą połowę papieru, aby pokryć ryby i warzywa. Zaczynając od jednego rogu, złóż papier na siebie. Poruszając się po krawędzi papieru, dojdziesz do drugiego rogu, pod którym możesz się schować. Chcesz stworzyć dobrą pieczęć, ponieważ zasadniczo ryby i warzywa będą parować wewnątrz opakowania.
Umieścić na blasze do pieczenia i piec 15-20 minut, w zależności od grubości ryby. Jeśli używasz grilla, po prostu umieść opakowanie foliowe bezpośrednio na stojaku.
Gdy ryba jest ugotowana, wyjąć z piekarnika i odstawić na minutę, aby para nieco się rozproszyła. W zależności od ustawienia umieszczam paczkę na talerzu i po prostu wycinam X w górnej części paczki i odrywam papier lub folię, aby odsłonić gadżety w środku. Możesz też pokroić opakowanie z boku i wsunąć zawartość i wszystkie soki na talerz lub płytką miskę obiadową. Finish z kolejnym hitem soku z cytryny, jeśli chcesz i cieszyć się.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.