Halibut i jesienne zbiory Sauté
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj halibuta i Fall Harvest Sauté. Na 6,83 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 375 kalorii, 35g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś zapas kurczaka, rzepa, mąka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Jesiennych Zbiorów, Sałatka Z Jesiennych Zbiorów, oraz Sałatka Z Jesiennych Zbiorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu roztopić 2 łyżki masła.
Dodać posiekaną szalotkę i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać squash, pasternak i rzepa i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zaczną mięknąć, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać wino, gałązki tymianku i liść laurowy i gotować, aż wino zmniejszy się o połowę, o 2 protokół.
Dodać bulion, przykryć i dusić, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół.
Tymczasem na dużej patelni nonstick podgrzać oliwę z oliwek. Kawałki halibuta przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie lekko obsypujemy mąką.
Dodaj halibut na gorącej patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż światło złoty, o 2 protokół na stronę.
Dodaj rybę do warzyw i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś ryby i warzywa do płytkich misek. Wyrzucić gałązki tymianku i liść laurowy. Resztę 1 łyżki masła wrzucić do bulionu. Doprawić solą i pieprzem i łyżką potrawki.
Udekoruj liśćmi tymianku i podawaj.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.