Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj halibuta i Cioppino z zakwasem San Francisco. Ten przepis służy 4 i kosztuje $22.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 209g białka, 83g tłuszczu, oraz w sumie 2049 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, cytrynę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 54 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj San Francisco Cioppino, San Francisco Cioppino, oraz CHUDY SAN FRANCISCO CIOPPINO dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Połącz, czosnek, masło, pietruszka, sól i pieprz w misce i wymieszaj, aby połączyć. Wnętrze plasterków posmarować masłem czosnkowym i tostować cały bochenek w piekarniku przez 10 minut, aż będzie chrupiący i pachnący. Rezerwa pozostałego masła czosnkowego do góry cioppino z.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cioppino
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
Umieść chorizo w robocie kuchennym i przetworzyć, aż kawałki będą małe i dobrze zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Podgrzej holenderski piekarnik na średnim ogniu i dodaj mielone chorizo gotować, aż dobrze zabarwiony i tłuszcz jest renderowany. W międzyczasie dodaj czosnek, seler, cebulę i odsączone pomidory do robota kuchennego i proces, aż masz gładką konsystencję małych kawałków warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Naziemne
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Porwane świeże Liście Pietruszki
5
Po ugotowaniu zmielonego chorizo, wlać dwie ilości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i dodać puree warzywne, tymianek i liść laurowy i saute przez kolejne 5 do 7 minut. Gdy ciecz się trochę ugotuje, odkurz mąkę i dobrze wymieszaj-to tworzy podstawę zasmażki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Chorizo Naziemne
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2 Szklanki Ząbków Czosnku
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
6
Dodaj czerwone wino, zarezerwowany sok pomidorowy i bulion z kurczaka. Lekko doprawić solą i pieprzem, a następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
(wątroba I Szyja Usunięte)
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
7
Po 1 godzinie podgrzej i dodaj kraby i małże do bulionu i gotuj na parze, aż się otworzą, około 10 minut. Zmniejszyć ogień i dodać krewetki i filety rybne, delikatnie wymieszać, aby pokryć wszystko. Dusić delikatnie, aż krewetki i ryby są gotowane, a następnie wyłączyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
8
Podawać cioppino z tostami na zakwasie i polać łyżką masła czosnkowego, natką pietruszki i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Masło Czosnkowe
Cioppino
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.