Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj halibuta i Cioppino z zakwasem San Francisco. Ten przepis służy 4 i kosztuje $22.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 209g białka, 83g tłuszczu, oraz w sumie 2049 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, cytrynę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 54 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj San Francisco Cioppino, San Francisco Cioppino, oraz CHUDY SAN FRANCISCO CIOPPINO dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Połącz, czosnek, masło, pietruszka, sól i pieprz w misce i wymieszaj, aby połączyć. Wnętrze plasterków posmarować masłem czosnkowym i tostować cały bochenek w piekarniku przez 10 minut, aż będzie chrupiący i pachnący. Rezerwa pozostałego masła czosnkowego do góry cioppino z.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cioppino
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Umieść chorizo w robocie kuchennym i przetworzyć, aż kawałki będą małe i dobrze zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Podgrzej holenderski piekarnik na średnim ogniu i dodaj mielone chorizo gotować, aż dobrze zabarwiony i tłuszcz jest renderowany. W międzyczasie dodaj czosnek, seler, cebulę i odsączone pomidory do robota kuchennego i proces, aż masz gładką konsystencję małych kawałków warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Naziemne
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Po ugotowaniu zmielonego chorizo, wlać dwie ilości oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i dodać puree warzywne, tymianek i liść laurowy i saute przez kolejne 5 do 7 minut. Gdy ciecz się trochę ugotuje, odkurz mąkę i dobrze wymieszaj-to tworzy podstawę zasmażki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Chorizo Naziemne
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
6
Dodaj czerwone wino, zarezerwowany sok pomidorowy i bulion z kurczaka. Lekko doprawić solą i pieprzem, a następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(wątroba I Szyja Usunięte)
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
7
Po 1 godzinie podgrzej i dodaj kraby i małże do bulionu i gotuj na parze, aż się otworzą, około 10 minut. Zmniejszyć ogień i dodać krewetki i filety rybne, delikatnie wymieszać, aby pokryć wszystko. Dusić delikatnie, aż krewetki i ryby są gotowane, a następnie wyłączyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
8
Podawać cioppino z tostami na zakwasie i polać łyżką masła czosnkowego, natką pietruszki i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Masło Czosnkowe
Cioppino
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.