Halibut grillowany II

Halibut grillowany II
Grillowany halibut II może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojej kolekcji dań głównych. Ten przepis daje 6 porcji po 198 kalorii , 32 g białka i 7 g tłuszczu każda. Za 5,79 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup bazylię, oliwę z oliwek, tymianek i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. 31 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy dzięki temu przepisowi. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i pierwotną . Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 2 godzin i 20 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje niesamowitą ocenę Spoonacular wynoszącą 97% . Wypróbuj Blueberry Ginger Salsa z Grillowanym Halibutem , Pieczonym Halibutem i Halibutem Kolendrowo-Limonkowym, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Umieść filety halibuta w płytkim naczyniu do pieczenia. W misce wymieszaj oliwę z oliwek, sok z limonki, tymianek, bazylię, oregano i rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Zalej rybę marynatą, przykryj i odstaw do lodówki na 2 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Rozgrzej grill do średniej temperatury. Dostosuj wysokość rusztu do 4-6 cali od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Lekko natłuść ruszt grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Wyjmij halibuta z naczynia i wylej marynatę. Smaż przez 5 minut z każdej strony lub do momentu, aż ryba będzie łatwo rozdzielona widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
HalibutHalibut
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia72
Magazyn