Halibut Grillowany I

Grillowany Halibut i może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 15,74 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 86g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 699 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać steki halibut, sól, sok grejpfrutowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Podobne przepisy to Chili-Spiced Grillowany Halibut z grillowaną kukurydzianą salsą, Grillowany Halibut z sosem kukurydziano-kokosowym Curry i grillowanym chutney z pomidorów Cherry, oraz Grillowany Halibut z grillowaną czerwoną papryką Harissa.
Instrukcje
W płytkim szklanym naczyniu wymieszać sok grejpfrutowy, oliwę z oliwek, 2 łyżeczki majeranku, sól i pieprz.
Dodaj rybę, obróć raz, aby pokryć obie strony, a następnie przykryj naczynie. Przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin, obracając raz lub dwa razy.
Rozgrzej grill lub grill gazowy.
Rezerwować marynatę i umieścić ryby w lekko naoliwionym drucianym koszu.
Umieść ryby 4 do 6 cali nad gorącymi węglami. Grilluj przez 10 do 12 minut, obracając raz i szczotkując dwa razy z zarezerwowaną marynatą, aż steki będą ledwo nieprzezroczyste w najgrubszej części. Układamy na talerzu, rozsypujemy kawałki grejpfruta wokół steków i dekorujemy gałązkami majeranku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio