Halibut gotowany w piekarniku to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 35 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka filetu z halibuta, pomidorów, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Halibut Gotowany Na Parze, Halibut Gotowany Na Parze, oraz Halibut gotowany na parze z Sothy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. z obieraczką do warzyw Usuń 1 pasek skórki z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść w robocie kuchennym wraz z gałązkami tymianku i 3 pomidorami. Tętno do prawie puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Wlać mieszaninę do sitka o średniej siatce ustawionego na dużej misce; odstawić.Do małej miski, z cytryny, zetrzeć pozostałą skórkę i wycisnąć 3 łyżki soku. Wymieszać z koperkiem, olejem i połową natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-o
4
Zostaw to.Cook quinoa jako etykieta nakazuje. Pozostałą pietruszkę wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
5
Na małej patelni umieścić halibuta, posypać 1/8 łyżeczki soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Napełnij patelnię gorącą wodą, aby uzyskać jedną trzecią drogi w górę boków filetów. Pieczeń 10 do 12 minut lub aż halibut po prostu zamienia nieprzezroczyste całej.W międzyczasie drobno posiekać pozostały pomidor.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Halibut
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Przełożyć do średniej miski wraz z ogórkiem, jabłkiem, kaparami, mieszaniną oleju cytrynowego i 1/8 łyżeczki soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Mieszaj, aż dobrze wymieszane. Gumową szpatułką wcisnąć mieszankę pomidorowo-tymiankową w sitku, aby uzyskać płyn; wyrzucić ciała stałe. Podziel pomidorowy płyn i komosę ryżową na 4 talerze. Szpachelką z rowkiem Usuń halibuta z wody; umieść na komosie ryżowej. Top z mieszanki ogórków.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Gałązki Kopru Włoskiego
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
Halibut
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.