Halibut Gotowany Na Parze Z Pomarańczami, Pomidorami I Oliwkami

Halibut Gotowany Na Parze Z Pomarańczami, Pomidorami I Oliwkami
Halibut gotowany na parze z pomarańczami, pomidorami i oliwkami to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 34g białka, oraz 14g tłuszczu. Na $6.59 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ząbki czosnku, filety z halibuta, ser feta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczony Halibut z cukinią, oliwkami, pomidorami i pomarańczami, Halibut z kaparami, oliwkami i pomidorami, oraz Halibut, Dynia, Pomidory I Oliwki.

Instrukcje

1
Odetnij skórkę i biały pestkę z pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
2
Wytnij pomarańcze między membranami, aby uwolnić segmenty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
3
Rozgrzać olej w ciężkiej bardzo dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć do miękkości i po prostu zaczyna się brązowy, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodaj pomidory i wino. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu 3 minuty. Delikatnie wymieszać w pomarańczowych segmentach i oliwkach. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe CukierkiPomarańczowe Cukierki
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Filety z halibuta posypać solą i pieprzem. Ułóż halibuta w jednowarstwowej mieszance warzywnej na patelni. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż halibut będzie po prostu nieprzezroczysty w środku, około 12 minut. Łyżka mieszanki warzywnej na talerze. Top z halibuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Ser feta umieścić na mieszance warzywnej i obok halibuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
HalibutHalibut
8
Posypać szczypiorkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn