Halibut gotowany na parze z kapustą i orzechami włoskimi

Halibut gotowany na parze z kapustą i orzechami włoskimi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 198g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 1303 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 35,46 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieczonego dyni Żołędziowej, jarmuż, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Halibut Gotowany Na Parze, Halibut Gotowany Na Parze, oraz Halibut gotowany na parze z Sothy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F. obie strony wszystkich ryb zalać 2 łyżkami oleju i umieścić w jednej warstwie na patelni. Doprawić 1 łyżeczką soli i kilkoma zmielonymi pieprzem.
Cytryny pokroić w poprzek na 10 plastrów i ułożyć na wierzchu ryby. Pieczeń, aż ryba jest po prostu gotowane przez, o 15 protokół. Tymczasem, na dużej patelni, stopić 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Dodać orzechy włoskie. Mieszać od czasu do czasu, aż lekko rumiane, 3 protokół.
Wyjąć z patelni i odstawić do miski.
Dodaj pozostały olej i masło oraz czosnek na patelni; gotować przez 30 sekund.
Dodać jarmuż, 1/2 szklanki wody i pozostałą sól. Wrzucić, przykryć, i gotować, aż zwiędną, 5 protokół.
Podajemy 4 filety z kapustą i pieczoną dynią Żołędziową. Zarezerwować 4 filety na halibuta zawinięte w liście winogron; zamrozić Pozostałe
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.