Halibut Duszony Cytrynowo-Kaparowy

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj duszonego halibuta z cytryną i Kaparem. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 33g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 7,12 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz filety z halibuta, pietruszkę z płaskim liściem, pomidory koktajlowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Halibut z sosem cytrynowo-kaparowym, Grillowany Halibut z winegretem cytrynowo-kaparowym, oraz Grillowany Halibut z winegretem cytrynowo-kaparowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprawić halibuta solą i pieprzem. Płaszcz patelni średniej nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu.
Dodać rybę; gotować przez 5 minut na stronę, aż gotowane przez.
Przełożyć na talerz i przykryć, aby się ogrzać.
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodać olej, pomidory, kapary i sok z cytryny; gotować przez 1 minutę, mieszając. Ułóż szpinak na 2 talerzach; top z rybą. Łyżka sosu na halibuta i udekorować natką pietruszki.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Dieta 5-Factor World Harley Pasternak, M.Sc i Laura Moser. Copyright © 2010 by Harley Pasternak, M.Sc i Laura Moser. Wydany przez Ballantine Books. Wszelkie Prawa Zastrzeżone.Harley Pasternak, M.Sc., pojawił się w Oprah Winfrey Show, Tyra Banks Show, Access Hollywood, Extra, VH1, E! i wiele razy w "Today Show". Posiada tytuł magistra fizjologii ćwiczeń i nauk żywieniowych oraz dyplom z wyróżnieniem w dziedzinie kinezjologii. Jest również certyfikowany przez American College of Sports Medicine i Canadian Society of Exercise Physiology. Mieszka w Los Angeles w Kalifornii.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.