Halibut czosnkowy z pomidorowo-kaparowym Bruschettą

Halibut czosnkowy z pomidorowo-kaparowym Bruschettą
Przepis czosnek Halibut z pomidorem Kapar Bruschettan jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 35 minut i zdecydowanie jest super pescatarian opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 570 kalorii, 40g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.37 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jeśli masz wino, świeżo płaską pietruszkę, kapary nonpareil i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pomidor, Kapar i czosnek Crostini, Pieczony Czosnek I Pomidor Bruschetta, oraz Halibut z sosem kaparowym.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki (z wyjątkiem masła, 2 łyżki białego wina i 1/2 szklanki wywaru z kurczaka) i pozostaw rybę w marynacie przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Wyjąć z marynaty, usunąć nadmiar czosnku, i patelni saute aż średnie. Następnie deglaze z 2 łyżki wina, 1/2 szklanki bulionu kurczaka i roztopić masło do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Niech SOS zmniejszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
4
Podawać rybę z sosem wylanym na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Udekoruj zieloną cebulą i podawaj razem z Bruschettą pomidorowo-Kaparową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
6
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Dodać chleb i tosty do jasnobrązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
8
Wyjąć, natrzeć całymi goździkami i skropić 2 łyżeczkami oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki CałeGoździki Całe
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
9
Na średniej patelni saute rozgrzać pozostałą oliwę z oliwek, dodać cebulę, kapary i czosnek pokrojony w kostkę i gotować, aż będzie przezroczysty. Podsmażamy winem, dodajemy pomidory i cukier. Doprawić solą i pieprzem i gotować przez 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Top tosty Bagietka z sosem pomidorowo-kaparowym i udekorować parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Składniki

1bagietka, pokrojona w plasterki, 4 sztuki, bez końcówekbagietka, pokrojona w plasterki, 4 sztuki, bez końcówek23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)12 łyżeczki czosnku w proszkukapary nonpareilkapary nonpareil1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)12 łyżeczki czosnku w proszkuświeżo posiekana natka pietruszkiświeżo posiekana natka pietruszki23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaczosnek posiekanyczosnek posiekany2ząbki czosnku, do natarcia na chleb, plus 1 łyżka czosnku, pokrojone w kostkęząbki czosnku, do natarcia na chleb, plus 1 łyżka czosnku, pokrojone w kostkę4krewetki i żyłkiŚwieżo posiekana zielona cebula, do dekoracjiŚwieżo posiekana zielona cebula, do dekoracji6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filet z halibuta, pokrojony w kawałki 6 uncjifilet z halibuta, pokrojony w kawałki 6 uncji12 łyżeczki czosnku w proszkukrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone12 łyżeczki czosnku w proszkuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calatarty parmezantarty parmezan3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory romskie pokrojone w kostkępomidory romskie pokrojone w kostkę4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calacebula biała pokrojona w kostkęcebula biała pokrojona w kostkę33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calabiałe wino, Sauvignon Blanc, podzielonebiałe wino, Sauvignon Blanc, podzielone

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn