Halibut Chele
Halibut Chele może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 8,32 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 47g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, Koper, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Halibut Chele, Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), oraz Halibut.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Posmaruj wnętrze naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali masłem.
Umieść halibuta w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
W misce wymieszaj śmietanę, zieloną cebulę, masło, sól, biały pieprz i koperek.
Mieszankę śmietany rozprowadzić na halibucie.
Piec halibuta w rozgrzanym piekarniku, aż ryba będzie łatwo płatkami widelcem, 20 do 25 minut.
Wyjąć halibuta z piekarnika i posypać parmezanem.
Umieść stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła brojlerów i włącz brojler piekarnika.
Umieść pod rozgrzanym brojlerem i broil, aż ser lekko rumiany, 2 do 3 protokół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.