Halibut Ceviche

Halibut Ceviche
Przepis Halibut Ceviche może zaspokoić Twoje Południowoamerykańskie pragnienie w przybliżeniu 10 minut. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 425 kalorii, 46g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na $8.99 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz sól i pieprz, kolendra, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Halibut Ceviche, Sałatka Ceviche Halibut, oraz Halibut-Mango Ceviche dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn