Halibut
Halibut wymaga mniej więcej 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 361 kalorii, 27g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 4,72 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać kaiser bułki, szalotki, dash hot sauce, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Spróbuj Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), Halibut W Worku Ii, oraz Halibut dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć halibut, majonez, estragon, i Dijon. Wrzucić do płaszcza ryby. Fold w seler, szalotki, pimento, i gorącym sosem. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Podawać na bułkach z sałatą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.