Habanero Marmolada

Habanero Marmolada
Habanero Marmolada to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przyprawa. Ten przepis służy 70 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka chili habanero, cukier, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Przegrzebki z sosem kokosowym Habanero i salsą Habanero Mango, Pomarańczowa marmolada-babeczki Ricotta z lukrem Marmoladowym, oraz Sekretny składnik (Marmolada): Marmolada i śmierdzące kanapki z serem.

Instrukcje

1
Umieść 7 czystych słoików do konserw (Rozmiar 1 miseczki), pierścienie i nowe pokrywki na patelni od 6 do 8 litrów. Przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć z ognia; pozostawić w wodzie do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
W gumowych rękawiczkach Usuń i wyrzuć łodygi i nasiona z chilies.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
4
Odetnij zakrzywione szczyty i DNA z papryki; Odrzuć łodygi i zapisz kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
5
Odetnij i wyrzuć białe błony; zachowaj nasiona. Pokrój proste strony pieprzu na 1/8-przez 2 1/2-calowe paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
6
W blenderze, wir Chilli, papryka szczyty i dna, i 1/2 szklanki octu, aż gładka czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
W patelni 8-do 10-quart na dużym ogniu, przynieś chili pure, nasiona papryki i plasterki, pozostając 1 szklanką octu i cukru do pełnego, toczącego się wrzenia, stale mieszając, a następnie gotuj dokładnie przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodaj pektynę do patelni. Stale mieszając na dużym ogniu, wróć do pełnego, toczącego się wrzenia, a następnie gotuj dokładnie przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Spuścić słoiki, pierścienie i pokrywki. Chochla mieszaniny chili do gorących słoików w ciągu 1/8 cala z góry. (
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
10
Niech każda dodatkowa Marmolada ostygnie, a następnie podawać lub schłodzić szczelnie do 2 tygodni.) Wyczyść felgi słoików. Przykryj gorącymi pierścieniami i pokrywkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
11
Chroniąc ręce uchwytami do garnków, Odwróć wypełnione słoiki na ręczniku przez 5 minut. Skręć w prawo w górę. Co 5 minut obracaj słoiki, aż Marmolada ustawi się i nasiona są równomiernie rozmieszczone, 45 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uchwyt Do GarnkaUchwyt Do Garnka
12
Niech Marmolada ostudzić co najmniej 2 więcej godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
13
Służyć lub przechowywać do 2 lat.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje70
Ocena Zdrowia1
Magazyn