Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj Chili Habanero Hellfire. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 3,91 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 597 kalorii, 35g białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka papryki anaheim, fasoli chili, granulek bulionu wołowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj Habanero Hellfire Chili, Mango Habanero Chicken Chili, oraz SOS Hellfire dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wstawić boczek do dużego garnka do zupy. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Spuścić nadmiar tłuszczu, pozostawiając tyle, aby pokryć dno garnka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Usunąć boczek, osuszyć na papierowych ręcznikach i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Brązowa wołowina i wieprzowina w garnku na średnim ogniu. Gdy mięso jest rumiane, wymieszać paprykę, cebulę, papryki jalapeno, papryki habanero, papryki Anaheim, czosnek, kminek, płatki czerwonej papryki, chili w proszku, bulion, pokruszone pomidory, całe pomidory, piwo, pasta pomidorowa, pasta chile i woda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Anaheim Pepper
Pomidory Całe
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Pasta Chili
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Habanero Chili
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 45 do 60 minut, mieszając od czasu do czasu.
6
Dodaj fasolę i boczek i kontynuuj gotowanie przez kolejne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Casteller Cava Rosado. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.