Głęboko Smażony Cały Indyk Buffalo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać głęboko smażone cały Buffalo indyka spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $13.6 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 13408 kalorii, 75g białka, oraz 1479g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 779 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sos serowy, seler, frank ' s hot sauce, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Deep Fried Buffalo Chicken Szaszłyki, Mój ulubiony głęboko smażony indyk {i nawet nie lubię indyka!}, oraz Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić indyka na platformie do smażenia zgodnie z instrukcją producenta z nogami skierowanymi w dół.
Dodaj do pustego naczynia do smażenia.
Dodaj olej, aż indyk jest ledwo zanurzony.
Wyjąć indyka, pozostawić nadmiar oleju, aby kapać z powrotem do garnka, i przenieść do obramowanej blachy do pieczenia.
Zapalić frytkownicę do indyka i podgrzać olej do temperatury 177°. całkowicie wyłączyć gaz i powoli opuszczać indyka na gorący olej (proces powinien trwać co najmniej 1 i 1/2 minuty). Gdy indyk jest całkowicie zanurzony, ponownie rozpalić frytkownicę do indyka i wyregulować płomień, aby utrzymać stały poziom 325 do350. smażyć, aż termometr zostanie natychmiast odczytany włożony do najfajniejszej części piersi rejestruje 145 ° F, 27 do 25 minut. Pozwól, aby nadmiar oleju kapał z powrotem do garnka, przenieś indyka do czystej aluminiowej tacy jednorazowego użytku lub obramowanej blachy do pieczenia, dopraw solą i pieprzem i pozostaw na co najmniej 10 minut.
Tymczasem, zrobić ostry sos.
W średnim rondlu rozgrzać masło i masło na średnim ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż masło całkowicie się rozpuści i sos będzie gorący.
Po tym, jak indyk wypoczął, kadzi połowę gorącego sosu równomiernie na każdej powierzchni.
Wlać nadmiar sosu z blachy do pieczenia z powrotem na indyka. Pokrój indyka i podawaj natychmiast z selerem naciowym, przechodząc dodatkowy ostry sos i sos z sera pleśniowego przy stole.