Głęboka Letnia Sałatka Pomidorowo-Bazyliowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z pomidorów i bazylii w głębokim lecie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 52 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 136 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka liści bazylii, dobrej jakości oliwy z oliwek, grubej soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Letnia sałatka z ciecierzycą, bazylią i pomidorami, Letnie Spaghettini z pomidorami i bazylią, oraz Letnie pomidorowe Bouillabaisse z bazylią Rouille dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój duże pomidory w poprzek i ułóż na talerzu, nakładając je na siebie i na przemian. Włóż liść bazylii między co drugi lub trzeci plaster.
Ułóż pomidory koktajlowe w środku pokrojonych pomidorów i wierzch kwiat bazylii.
Podawać z oliwą z oliwek i grubą solą z boku do posypania.