Głęboka ciemna Krówka z kandyzowanym imbirem

Głęboka ciemna Krówka z kandyzowanym imbirem
Need a deser bezglutenowy? Głęboka ciemna Krówka z kandyzowanym imbirem może być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 690 kalorii. Ten przepis służy 5. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pianek, soli, odparowanego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Lody dyniowe z kandyzowanym imbirem i ciemną czekoladą, Ciemny Brązowy Goo, Aka Głęboki Ciemny Sos Truflowy, oraz Głębokie, Ciemnobrązowe.

Instrukcje

1
Linia lekko nasmarowana 8 " kwadratowa patelnia z nieprzywierającą folią aluminiową; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Połącz pierwsze 4 składniki w średniej wielkości ciężkim rondlu. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina dojdzie do wrzenia; gotować 4 minuty, stale mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodaj pianki, pastę wasabi, w razie potrzeby, Plus kęsy czekoladowe i wanilia. Ubić ręcznie drewnianą łyżką, aż stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
Pasta WasabiPasta Wasabi
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Rozprowadzić krówkę na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wierzch posypać krystalizowanym imbirem i lekko wcisnąć w krówkę. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
7
Pokroić w kwadraty.
TrudnośćNormalny
Gotowe W13 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn