Gęś z farszem jabłkowo-śliwkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 1985 kalorie, 79g białka, oraz 158 g tłuszczu. Na $7.25 za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jeśli masz sok jabłkowy, masło, liść laurowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona gęś z Brandowanym farszem ze śliwek i sosem z czerwonego wina, Pieczona gęś z farszem jabłkowym, oraz Pieczona gęś z farszem jabłkowym.
Instrukcje
1
Wnętrze gęsi posypać solą. Skóra dobrze ukłuta; odstawić. Na patelni, saute seler, cebula i czosnek na maśle; przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Seler
Czosnek
Gęś Cała
Cebula
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj kolejne 10 składników.
3
Dodaj bułkę tartą, aż farsz będzie miał pożądaną konsystencję. Wypchaj Gęś.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Farsz
Gęś Cała
4
Umieścić z boku piersi do góry na stojaku w dużej płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Piec, nieosłonięty, w temperaturze 350 przez 3-3-1 / 2 godziny lub do czasu, gdy termometr odczyta 18
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Piekarnik
1
Połącz wszystkie składniki w rondlu. Gotować i mieszać, aż bąbelki; gotować i mieszać 2 protokół więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Posmaruj gęś w ciągu ostatnich 20 minut pieczenia.