Gęś i Szkop

Gęś i Szkop
Gęś i Szkop może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 75g białka, 153g tłuszczu, oraz w sumie 1738 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $6.84 za porcję. Jeśli masz mus jabłkowy, brązowy cukier, Gęś Skórka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest niesamowite. Spróbuj Makaron i Kraut, Kraut Pleaser, oraz Sprout Kraut dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Oczyścić Gęś pod zimną bieżącą wodą, zwracając szczególną uwagę na jamę. Dziurkowanie gęsi przy użyciu noża do parkowania. Pozwala to na ucieczkę części tłuszczu podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gęś CałaGęś Cała
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Umieścić piersi bok do góry na patelni brojlerów lub pieczenia stojak, i przykryć luźno folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
Piec około 1 godziny w nagrzanym piekarniku, lub do bardzo miękkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
5
Połączyć rozdrobnione ziemniaki, kiszona kapusta, mus jabłkowy, i brązowy cukier w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
6
Usuń tyle mięsa z gęsi, ile możesz, pozostawiając mięso w dużych kawałkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gęś CałaGęś Cała
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Dodaj je do mieszaniny w powolnej kuchence.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
8
Umieść pokrywkę na kuchence i gotuj na wysokiej wysokości przez 3 do 4 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia66
Magazyn