Gęś i Szkop

Gęś i Szkop
Gęś i Szkop może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 75g białka, 153g tłuszczu, oraz w sumie 1738 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $6.84 za porcję. Jeśli masz mus jabłkowy, brązowy cukier, Gęś Skórka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest niesamowite. Spróbuj Makaron i Kraut, Kraut Pleaser, oraz Sprout Kraut dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Oczyścić Gęś pod zimną bieżącą wodą, zwracając szczególną uwagę na jamę. Dziurkowanie gęsi przy użyciu noża do parkowania. Pozwala to na ucieczkę części tłuszczu podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gęś CałaGęś Cała
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieścić piersi bok do góry na patelni brojlerów lub pieczenia stojak, i przykryć luźno folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
Piec około 1 godziny w nagrzanym piekarniku, lub do bardzo miękkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Połączyć rozdrobnione ziemniaki, kiszona kapusta, mus jabłkowy, i brązowy cukier w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6
Usuń tyle mięsa z gęsi, ile możesz, pozostawiając mięso w dużych kawałkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gęś CałaGęś Cała
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Dodaj je do mieszaniny w powolnej kuchence.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
8
Umieść pokrywkę na kuchence i gotuj na wysokiej wysokości przez 3 do 4 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia66
Magazyn