Gyros może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 416 kalorii, 23G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.45 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pitas bez kieszeni, mielonej jagnięciny, mielonej polędwicy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gyros, Gyros, oraz Gyros dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Aby przygotować bochenki, połącz pierwsze 8 składników, dobrze mieszając. Podzielić mieszaninę na pół, tworząc każdą połowę w bochenek 6 x 3 cale.
3
Umieść każdy bochenek na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; broil 7 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Posypać bochenki czerwoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
5
Każdy Bochenek pokroić w poprzek na plasterki 1/8 cala.
6
Aby przygotować sos, umieść ogórek i cebulę na kilku warstwach wytrzymałych ręczników papierowych. Przykryć dodatkowymi ręcznikami papierowymi; odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
7
Połącz mieszaninę ogórka, mięty i kolejnych 5 składników (mięta przez jogurt), dobrze mieszając. Podziel plastry mięsa równomiernie między pitas; top każdej porcji z około 1/4 szklanki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala