Gyoza Japońska

Gyoza Japońska
Przepis Japoński Gyozan jest gotowy w około 2 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Na 22 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 100. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. Mieszanka japońskiego sosu sojowego, kapusta, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gyoza Japońska, Japońskie Naklejki Gyoza Pot, oraz Gyoza (Japoński Garncarz) dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje100
Ocena Zdrowia0
Magazyn