Gumbo Warzywne

Gumbo Warzywne
Gumbo warzywne może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Na $1.4 za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 249 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, sól koszerna i pieprz, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 27 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Gumbo z krewetek i warzyw, Przegrzebek i Gumbo warzywne, oraz Gumbo z kraba i warzyw.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać mąkę i gotować, mieszając, aż złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3
Dodać cebulę, paprykę, seler, czosnek, 3 łyżki wody i 1/4 łyżeczki każda sól i pieprz. Zmniejszyć ogień do medium, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Dodaj sos sojowy i paprykę i gotować, mieszając, 30 sekund. Wymieszać bulion warzywny, skrobając wszelkie rumiane kawałki z dna garnka, a następnie przykryć i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj zielenie i black-Eyed peas do garnka. Zmniejszyć ogień, przykryć i dusić, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 15 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
ZieloniZieloni
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Podawać z ryżem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
7
Zdjęcia Antonis Achilleos

Polecane wino: Wino Różane, Albarino, Sauvignon Blanc

Cajun świetnie komponuje się z winem różowym, Albarino i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn