Gumbo Królika
Gumbo królika może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 572 kalorie, 57g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz okra, pieprz cayenne, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Gumbo-laya (Gumbo + Jambalaya), Gumbo zielone (gumbo Z ' herbes), oraz Królik w garnku dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku, podsmażyć cebulę i zielony pieprz w oleju do miękkości.
Dodać królika i wystarczająco dużo wody do pokrycia. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-1/2 do 2 godzin lub aż mięso będzie bardzo miękkie.
Dodać kiełbasę, sól, tymianek, pieprz i cayenne. Gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut.
Usunąć królika. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, usuń mięso z kości; Odrzuć kości.
Pokrój mięso na kawałki wielkości kęsa; wróć do patelni. Okra wymieszać; doprowadzić do wrzenia.
Podawać w miseczkach nad ryżem.