Gullah Rice

Gullah Rice
Gullah Rice jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, pistacje, seler i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Gullah Rice, Gullah Biscuits, oraz Brązowy ryż Szafran Risotto (i dlaczego brązowy ryż jest lepszy niż biały ryż) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj seler, marchew, i pistacje; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
MarchewMarchew
SelerSeler
3
Dodać wodę i sól; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
4
Dodaj ryż i tymianek; powrót do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do momentu wchłonięcia większości cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
RyżRyż
5
Odstawić, przykryty, 10 minut lub do wchłonięcia płynu.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia3
Magazyn