Gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,04 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz olej roślinny, nowe meksykańskie chile, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantny gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą, Pinto Bean Chili z kukurydzą i dynią zimową, oraz Gulasz z fasoli pinto z jalapeño-pierożkami kukurydzianymi.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej roślinny w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj kabaczka i cebulę, i smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj 1 szklankę wody i następne 4 Składniki (1 szklanka wody przez chile); przykryć i gotować 5 protokół.