Gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą
Gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,04 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz olej roślinny, nowe meksykańskie chile, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantny gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą, Pinto Bean Chili z kukurydzą i dynią zimową, oraz Gulasz z fasoli pinto z jalapeño-pierożkami kukurydzianymi.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj kabaczka i cebulę, i smażyć 5 protokół.
Dodaj 1 szklankę wody i następne 4 Składniki (1 szklanka wody przez chile); przykryć i gotować 5 protokół.
Dodaj 1 1/2 szklanki wody, sól, i pomidory; przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować 20 protokół.
Dodać kukurydzę i fasolę; przykryć i gotować 15 protokół. Odrzuć chile.