Gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą

Gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą
Gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,04 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz olej roślinny, nowe meksykańskie chile, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantny gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą, Pinto Bean Chili z kukurydzą i dynią zimową, oraz Gulasz z fasoli pinto z jalapeño-pierożkami kukurydzianymi.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj kabaczka i cebulę, i smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj 1 szklankę wody i następne 4 Składniki (1 szklanka wody przez chile); przykryć i gotować 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Dodaj 1 1/2 szklanki wody, sól, i pomidory; przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodać kukurydzę i fasolę; przykryć i gotować 15 protokół. Odrzuć chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn