Gulasz ze złotej ostrygi to pescatarian zupa. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, ostry ser cheddar, standardowe ostrygi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Gulasz Ze Złotej Ostrygi, Biszkopt Z Ostrygami Złotymi, oraz Gulasz Z Ostryg dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać cebulę i seler, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Dodaj mąkę i gotuj, ciągle mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Stopniowo mieszać w 2 szklanki mleka; gotować, często mieszając, 5 minut lub aż mieszanina jest zagęszczony i bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i wymieszaj ser i kolejne 5 składników. Gotować, często mieszając, 3 minuty lub aż ser topi się i mieszanina jest gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6
Dodaj ostrygi i Likier ostrygowy i gotuj na wolnym ogniu 3 minuty lub tylko do momentu, gdy krawędzie ostryg zaczną się zwijać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
7
Podawać z krakersami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Wiązania
8
Uwaga: aby przygotować gulasz do przodu, zamrozić mieszaninę w dużej plastikowej torbie zamrażarki na zamek błyskawiczny przez okres do 2 miesięcy. Rozmrozić w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
9
Ogrzać w holenderskim piecu na średnim ogniu 10 minut lub do dokładnie ogrzanego. Postępuj zgodnie z przepisem zgodnie z Instrukcją w kroku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
10
Wybór najlepszego: świeże ostrygi shucked można znaleźć w dziale owoców morza w supermarketach lub na rynkach owoców morza. Nie zalecamy zastępowania konserw ostryg w tym przepisie. Świeże ostrygi są w 12-oz. pojemniki i zakres wielkości od standardów (najmniejszy) do liczy (największy). Standardy i selekty są najbardziej ekonomiczne i są najlepszym wyborem dla gulaszu z ostryg.