Gulasz Ze Złotej Ostrygi

Gulasz Ze Złotej Ostrygi
Gulasz ze złotej ostrygi to pescatarian zupa. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, ostry ser cheddar, standardowe ostrygi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Gulasz Ze Złotej Ostrygi, Biszkopt Z Ostrygami Złotymi, oraz Gulasz Z Ostryg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać cebulę i seler, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Dodaj mąkę i gotuj, ciągle mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
Stopniowo mieszać w 2 szklanki mleka; gotować, często mieszając, 5 minut lub aż mieszanina jest zagęszczony i bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i wymieszaj ser i kolejne 5 składników. Gotować, często mieszając, 3 minuty lub aż ser topi się i mieszanina jest gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6
Dodaj ostrygi i Likier ostrygowy i gotuj na wolnym ogniu 3 minuty lub tylko do momentu, gdy krawędzie ostryg zaczną się zwijać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
7
Podawać z krakersami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
8
Uwaga: aby przygotować gulasz do przodu, zamrozić mieszaninę w dużej plastikowej torbie zamrażarki na zamek błyskawiczny przez okres do 2 miesięcy. Rozmrozić w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
9
Ogrzać w holenderskim piecu na średnim ogniu 10 minut lub do dokładnie ogrzanego. Postępuj zgodnie z przepisem zgodnie z Instrukcją w kroku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
10
Wybór najlepszego: świeże ostrygi shucked można znaleźć w dziale owoców morza w supermarketach lub na rynkach owoców morza. Nie zalecamy zastępowania konserw ostryg w tym przepisie. Świeże ostrygi są w 12-oz. pojemniki i zakres wielkości od standardów (najmniejszy) do liczy (największy). Standardy i selekty są najbardziej ekonomiczne i są najlepszym wyborem dla gulaszu z ostryg.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Gulasz Z OstrygGulasz Z Ostryg
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn