Gulasz Z Zielonym Chili

Gulasz Z Zielonym Chili
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj gulaszu z Zielonym Chili. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 316 kalorii, 33g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest idealny do Super Bowl. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, rosół z kurczaka, cienkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Z Zielonym Chili, Gulasz Z Zielonym Chili, oraz Gulasz Z Zielonym Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki pokroić na kawałki 1/2 cala. Rdzeń i posiekać pomidory. W 5-do 6-quart patelni, połączyć ziemniaki, pomidory, bulion, chili i czosnek. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Podczas gdy ziemniaki gotują się na wolnym ogniu, odcinają i odrzucają nadmiar tłuszczu z wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Pokrój wieprzowinę w poprzek na paski o szerokości 1/4 cala, a następnie pokrój paski na pół. Do 10-do 12-calowej patelni nieprzywierającej, dodać olej i wieprzowinę; gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż wieprzowina będzie lekko rumiana, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zdjąć z ognia; odstawić.
5
Gdy ziemniaki są miękkie, wymieszać z wieprzowiny; dusić tylko wystarczająco długo, aby ogrzać mięso przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
W razie potrzeby dodaj 1 lub 2 krople ostrego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Mont-Marcal Cava Brut Reserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mont-Marcal Cava Brut Reserva
Mont-Marcal Cava Brut Reserva
Estate butelkowane i disgorged na zamówienie po minimum 18 miesięcy starzenia na osadzie. Produkowane z winogron Xarel-lo, Macabeo i Chardonnay w klasycznie wytrawnym stylu. Drobno zroszony tekstury z ciasta złożoności i doskonałe owoce na suchym wykończeniu. Pikantne aromaty cytrusów i dojrzałych żółtych owoców-jak delikatnie przyprawiona gruszka w cieście.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn