Gulasz Z Zielonego Chili
Gulasz z zielonego Chili może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 277 kalorii, 22g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Za 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. 4 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka soli, pieczeni wieprzowej, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest świetne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Gulasz Z Zielonego Chili, Gulasz Z Zielonego Chili, oraz Gulasz Z Zielonego Chili.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku lub dużym rondlu brązowa wieprzowina w oleju.
Dodaj cebulę, jalapenos, czosnek, kminek, sól, pieprz i liść laurowy; smażyć, aż cebula będzie miękka.
Dodaj ziemniaki i wodę; doprowadzić do wrzenia.
Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości ziemniaków.
Dodaj pomidory i papryczki chili; dusić 10 minut dłużej. Wyrzuć liść laurowy przed podaniem.
Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache
Cava, Shiraz i Grenache to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować, jest Casteller Cava Rosado. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé to pyszne wino musujące wytwarzane tradycyjną metodą, z drugą fermentacją w butelce. Leżakowany przez 12 miesięcy na osadzie przed wydaniem, konsekwentnie zapewnia smaki premium.Ta żywa, pikantna Cava dobrze komponuje się z większością tapas, oprócz świeżych owoców, tart jagodowych i miękkich, kremowych serów. Ma więcej niż wystarczająco dużo stylu i treści, aby sam w sobie był doskonałym aperitifem.